Pohjoismaiset brändimme

Toimintamme Suomessa

Travel Specialist Group operoi Suomessa kahta matkabrändiä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa.

Risteilykeskus

Risteilykeskus on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2015.

Risteilykeskus on erikoistunut yli 20 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyihin. Suomen suurimmasta risteilyvalikoimasta löytyy yli 20 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille.

Risteilykeskuksen toiminta-ajatuksena on tarjota kansainvälisiä risteilyjä suomalaisille markkinoille ”kaikki yhdestä osoitteesta” -periaatteella. Risteilyn voi varata 24 tuntia vuorokaudessa toimivan nettivaraamon kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. Risteilykeskuksen kautta voi ostaa myös lisäpalveluita, kuten lentoja, hotelleja sekä kuljetuksia. Risteilykeskuksen hintatakuu takaa, että risteilyhintaan ei ole piilotettu ylimääräisiä kuluja.

Risteilykeskus tekee yhteistyötä Finnairin ja Norwegianin kanta-asiakasohjelmien kanssa.

Saga Matkat

Saga Matkat on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 1992.

Islannin matkoihin erikoistuneen matkabrändin valikoimasta löytyy autopaketteja, opastettuja matkoja, omatoimimatkoja, kansainvälisiä kiertomatkoja sekä yli 50 retkeä Islannin mielenkiintoisimpiin kohteisiin. Islannin matkojen lisäksi Saga Matkojen valikoimasta löytyy F1-matkoja, opastettuja lukijamatkoja sekä risteilyjä kaikille maailman merille. Saga Matkojen kautta voi ostaa myös muita lisäpalveluita, kuten lentoja, hotelleja sekä kuljetuksia.

Toimintamme Ruotsissa

Travel Specialist Group operoi Ruotsissa kahta matkabrändiä.

Kryssningscenter

Kryssningscenter on toiminut Ruotsin markkinoilla vuodesta 2017. Risteilybrändi on erikoistunut yli 20 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyihin. Risteilyvalikoimasta löytyy yli 20 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille.

Kryssningscenterin toiminta-ajatuksena on tarjota kansainvälisiä risteilyjä suomalaisille markkinoille ”kaikki yhdestä osoitteesta” -periaatteella. Risteilyn voi varata 24 tuntia vuorokaudessa toimivan nettivaraamon kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. Kryssningscenterin hintatakuu takaa, että risteilyhintaan ei ole piilotettu ylimääräisiä kuluja. Kryssningscenter tekee yhteistyötä Finnairin, Norwegianin ja SAS:n kanta-asiakasohjelmien kanssa.

Kryssningscenterin toimisto sijaitsee Tukholman vanhassa kaupungissa.

Vega Resor

Vega Resor on toiminut Ruotsin markkinoilla vuodesta 2001. Hyvinvointimatkoihin erikoistuneen matkabrändin valikoimasta löytyy kylpylämatkoja Baltian maihin sekä muualle Eurooppaan. Valikoimasta löytyy myös Hurtigrutenin arktiset risteilyt sekä Norjan vuonoristeilyt.

Vega Resorin toimisto sijaitsee Tukholman vanhassa kaupungissa.

Toimintamme Tanskassa

Travel Specialist Group operoi Tanskassa yhtä matkabrändiä.

KrydstogtCenter

KrydstogtCenter on toiminut Tanskan markkinoilla vuodesta 2019. Risteilybrändi on erikoistunut yli 20 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyihin. Risteilyvalikoimasta löytyy yli 20 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille.

KrydstogtCenterin toiminta-ajatuksena on tarjota kansainvälisiä risteilyjä suomalaisille markkinoille ”kaikki yhdestä osoitteesta” -periaatteella. Risteilyn voi varata 24 tuntia vuorokaudessa toimivan nettivaraamon kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. KrydstogtCenterin hintatakuu takaa, että risteilyhintaan ei ole piilotettu ylimääräisiä kuluja.

KrydstogtCenter tekee yhteistyötä Finnairin, Norwegianin ja SAS:n kanta-asiakasohjelmien kanssa.