Vapaa-ajan matkat

Travel Specialist Groupin vapaa-ajanmatkat on suunniteltu laatua ja elämyksiä arvostavalle matkailijalle. Olemme laatineet valmiiksi mielenkiintoisia vaihtoehtoja niin aktiivilomailijoille, auringonpalvojille kuin kulttuurista kiinnostuneillekin. Hotellit ja risteilyt olemme pyrkineet valikoimaan tasokasta asumista ja hyvää palvelua vaativaa matkailijaa ajatellen.


Operoimme seuraavia vapaa-ajan matkabrändejä:

 

Saga Matkat - Saga Tours tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajan matkoja Eurooppaan, kuten Islantiin, sekä arktisiin kohteisiin ja Pohjois-Amerikkaan. Saga Matkat järjestää myös lukijamatkoja. Brändi on tarjonnut matkoja Suomen markkinoilla vuodesta 1992.

 

Vega Resor - Vega Tours on Ruotsin johtava matkanjärjestäjä, joka on erikoistunut wellness- ja spa-matkoihin. Vega Resor järjestää sekä edullisia pakettilomia Baltiassa että ylellisiä spa-lomia Euroopassa. Lisäksi Vega Resor tarjoaa matkoja eri puolille Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa sekä laajan valikoiman matkoja Islantiin. Brändi on tarjonnut matkoja Ruotsin markkinoilla vuodesta 2001.

 

 

Risteilykeskus tarjoaa kansainvälisiä risteilyjä kaikille maailman merille sekä suuren valikoiman jokiristeilyjä. Kaikille risteilytuotteille on myönnetty hintatakuu. Brändi on tarjonnut matkoja Suomen markkinoilla vuodesta 2015.

 

Suunnittelemme myös tilaustyönä vapaa-ajanmatkoja kaikkialle maailmaan. Pyydä tarjous!
Travel Specialist Group

© Travel Specialist Group Oy

Yritysmatkat, risteilyt, kannustematkat, kokousmatkat, liikematkat, lomamatkat, tapahtumat
Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki | Puh. 020 1441800 | sales(AT)tsg.fi